A lakosság 30.033.927 Ft adó 1% felajánlással támogatta idén az MME-t!

Köszönjük minden adófizető polgárnak, hogy nem feledkezett meg személyi jövedelemadója 1+1%-ának felajánlásáról, és külön köszönjük mindazok bizalmát, akik ezt az összeget egyesületünk munkájának támogatására fordították. A civil szervezetek számára az adórész felajánlás nemcsak egy fontos bevételi forrás, de egyben társadalmi visszajelzés is az elvégzett munka eredményességéről.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mai nappal beérkező tájékoztatása alapján eddig 30.033.927 Ft adó 1% felajánlási összeget írtak jóvá az MME részére. A Hivatal folyamatos adatfeldolgozásából következően ez a pénzmennyiség még mintegy 500.000-1.000.000 Ft-tal fog kiegészülni az elkövetkező fél-egy évben. Jól érzékelhető ez a folyamat a tavalyi felajánlások kapcsán, ami 2010. szeptember 1-én 29.547.122 Ft volt, mára azonban elérte a 30,1 millió Ft-ot. Így az idei adó 1% felajánlás összege várhatóan 31 millió Ft-ra fog kiegészülni az elkövetkező hónapokban.

A megítélt összeget a szervezetek a megfelelő formanyomtatvány kitöltését és hivatali benyújtását követően egy hónapon belül kaphatják meg, ha a Nemzeti Adó- és Vámhivatal mindent rendben talált a kedvezményezett működésének átvilágítása folyamán. További kötelezettségünk, hogy a tavalyi 1% felajánlások felhasználási tájékoztatóját október 31-ig készítsük el és küldjük el a Hivatalnak, illetve ezt tegyük közzé a honlapon is. Az adó 1% tájékoztató oldalunkat itt találja >>


Minden felajánlónak köszönjük, hogy támogatta
madárvédelmi, szemléletformáló munkánkat!Orbán Zoltán

Kapcsolódó hírek

Áprilisi programajánló

Végre igazi tavasz van! Helyi csoportjaink igazán kitettek magukért, rengeteg programunk lesz! Várunk mindenkit szeretettel!

Kezdő madarász képzés Debrecenben

A madarász alapképzés célja, hogy a laikus madárkedvelők számára olyan tudásanyag megszerzését tegye lehetővé, melynek birtokában bárki sikerélményekkel vághasson bele a madármegfigyelésbe, az etetők és itatók madarainak meghatározásába.

A Fejér Megyei Helyi Csoport két napos képzést hirdet "Kezdő madarász vagyok!" címmel, amely az ország több pontján eddig nagy sikert aratott. A madarász alapképzés célja, hogy a laikus madárkedvelők számára olyan tudásanyag megszerzését tegye lehetővé, melynek birtokában bárki sikerélményekkel vághasson bele a madármegfigyelésbe, az etetők és itatók madarainak meghatározásába.