A lakosság 30.033.927 Ft adó 1% felajánlással támogatta idén az MME-t!

Köszönjük minden adófizető polgárnak, hogy nem feledkezett meg személyi jövedelemadója 1+1%-ának felajánlásáról, és külön köszönjük mindazok bizalmát, akik ezt az összeget egyesületünk munkájának támogatására fordították. A civil szervezetek számára az adórész felajánlás nemcsak egy fontos bevételi forrás, de egyben társadalmi visszajelzés is az elvégzett munka eredményességéről.


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mai nappal beérkező tájékoztatása alapján eddig 30.033.927 Ft adó 1% felajánlási összeget írtak jóvá az MME részére. A Hivatal folyamatos adatfeldolgozásából következően ez a pénzmennyiség még mintegy 500.000-1.000.000 Ft-tal fog kiegészülni az elkövetkező fél-egy évben. Jól érzékelhető ez a folyamat a tavalyi felajánlások kapcsán, ami 2010. szeptember 1-én 29.547.122 Ft volt, mára azonban elérte a 30,1 millió Ft-ot. Így az idei adó 1% felajánlás összege várhatóan 31 millió Ft-ra fog kiegészülni az elkövetkező hónapokban.

A megítélt összeget a szervezetek a megfelelő formanyomtatvány kitöltését és hivatali benyújtását követően egy hónapon belül kaphatják meg, ha a Nemzeti Adó- és Vámhivatal mindent rendben talált a kedvezményezett működésének átvilágítása folyamán. További kötelezettségünk, hogy a tavalyi 1% felajánlások felhasználási tájékoztatóját október 31-ig készítsük el és küldjük el a Hivatalnak, illetve ezt tegyük közzé a honlapon is. Az adó 1% tájékoztató oldalunkat itt találja >>


Minden felajánlónak köszönjük, hogy támogatta
madárvédelmi, szemléletformáló munkánkat!Orbán Zoltán

Kapcsolódó hírek

A baglyok mindig is különleges szerepet töltöttek be az emberek életében. Sok hiedelem, monda kötődik hozzájuk, a bölcsesség szimbólumának tekintik őket, pedig nem kivételesen intelligens madarak. Viszont tollszerkezetük, különleges érzékszerveik és éjszakai életmódjuk miatt valóban érdekesek. E hangtalanul repülő éjszakai ragadozók a 2020-as év madara jelöltjei, amelyeket a...

Börzsönyi szalamandra-túránk résztvevői

A nyár beköszöntével kicsit összefoglalnánk az "Év kétéltűje - a foltos szalamandra - 2019" kampányunk első félévét - talán egy kicsit a dicsekvés és nem titkoltan a hasonló rendezvények szervezésére buzdítás szándékával.

„Mária”, a jeladós darázsölyv 2018-2019-es vonulási útvonala

2019. május 20-án érkezett vissza költőhelyére, a befogás helyétől néhány kilométerre a 2018. augusztus 9-én, Baja közelében jeladóval felszerelt darázsölyv.