Gyere velünk madarásztáborba!

Nyáron lépj ki egy röpke hétre a virtuális kalandok birodalmából, és lépj be a börzsönyi rengetegbe, ahol valódi élmények és kalandok várnak rád. A Börzsöny szívében, Királyréten, idén is lesz madárgyűrűzés, geológia, rovarászat, botanika, hegyi túra, jó csapat, és sok-sok játék.

Mivel a börzsönyi az egyik legnépszerűbb a természetvédelmi és madarásztáboraink sorában, ha szeretnél jönni, jelentkezz minél hamarabb és töltsd ki a tesztet! Jelentkezési lapot levélben is kérhetsz (felbélyegzett válaszborítékkal), és ugyanide küldheted vissza: Terbe Józsefné, 2120 Dunakeszi Zoltán u. 5.

További információ:
Tarján Ambrus, 06-20-255-59-47
Fricz János, 06-30-476-68-66
www.borzsony.org

Tábori adatok:
Korosztály: 11-14 évesek
Elhelyezés: sátrakban, erdei tisztáson.
Időpontok: Első turnus (madarásztábor): július 10-23-ig
Második turnus (természetvédelmi tábor): július 29-aug.10-ig
Részvételi díj( várhatóan): 25 000Ft
Jelentkezés: március 31-ig a beküldött pályázati tesztlappal.


További információ:
Letölthető pályázati lap

Kapcsolódó hírek

Az Oculudentavis valószínűleg apró rovarokkal táplálkozott (illusztráció: Han Zhixin)

Egy kínai, amerikai és kanadai kutatókból álló kutatócsoport azt állítja, hogy megtalálta a világ eddigi legkisebb méretű dinoszauruszát. A csapat egyik tagja az őslényt a legfurcsább leletként írta le, amivel valaha találkozott.

Csatlakozz te is a Föld Órájához! Ahogy minden évben, úgy idén is lesz Föld Órája! A világ legnagyobb önkéntes akciója keretében most arra kérünk mindenkit, hogy március 28-ától egy – vagy akár több – vállalással álljon ki a természet és a fenntarthatóság mellett.

Kedves szülők, tisztelt pedagógusok, a mostani nehéz helyzetben szeretnénk a figyelmükbe ajánlani az elmúlt évek fejlesztéseit, amit a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület hozott létre. A fejlesztések segíthetik a pedagógusok tanórákra való felkészülését vagy az órák, szakkörök élményszerűbbé tételével a tanulók motiválását.