Ismét kapható a „Bogarak a pannon régióban” című könyv az MME boltjában

Megjelent Merkl Ottó és Vig Károly „Bogarak a pannon régióban” című 496 oldalas könyvének második kiadása, amelyben néhány apró hiba javítása mellett a Savaria Múzeum és a Magyar Természettudományi Múzeum főigazgatójának, illetve a Vas megyei közgyűlés alelnökének méltatása olvasható.

MME logó


A "Bogarak a pannon régióban" 2009-ben a „Szép Magyar Könyv” versenyen díjat nyert a „Tudományos művek, szakkönyvek, felsőoktatási kiadványok” kategóriában.

A könyv megrendelhető az MME webboltjában is >>

Bogarak a pannon régióban
Bogarak a pannon régióbanKöszönjük, hogy egy százalék felajánlásával az MME madárvédelmi munkáját támogatta!

.

Kapcsolódó hírek

A drámai hírekre örökké éhes közönség soraiban futótűzként terjedt egy videó, amin úgy tűnik, hogy egy felnőtt flamingó éppen egy másikat „skalpol” és a lecsurgó vérből táplálják a fiókájukat.

A „Kezdő madarász” képzés után itt a várva várt „Madárbarát kert” képzés. Az érdeklődők a 2 nap alatt megtanulhatják milyen eszközökkel, módszerekkel segíthetik a madarakat. Ne tartson vissza senkit, hogy nincs esetleg kertje, hiszen egy ablakpárkány is lehet madárbarát. A képzés második napján az alkotókészség kerül előtérbe, hiszen odúkat és etetőket készítünk, amit a...

Fotó: Dr. Gálhidy László

A zöld civil szervezetek együttműködésével alakult Normafa Természetesen Koalíció aggódva követi nyomon a főváros legkedveltebb kirándulóhelyére tervezett újabb turistalátványosság terveit.