Karácsonyi akció az MME boltjában december 15-én és 16-án

Az MME boltjának két legnépszerűbb terméke, a csipogó plüssmadár és a madárdalos CD 25 százalékos kedvezménnyel, 2.250 forintért kapható együttes megvásárlásuk esetén. Az akció december 15-én és 16-án érvényes, bolti, személyes vásárlás esetén.

plüssmadár és madárhang CD (fotó: Szász Péter)


A bolt december 23-ig minden hétköznap várja vásárlóit 10 és 16 óra között.

Cím: 1121 Budapest, Költő u. 21. (Jókai kert)
GPS-koordináták: 47º29'51.80"É - 18º59'36.21"K
Telefon: +36-20-969-7778
E-mail: mmebolt@mme.hu

Online rendelés: bolt.mme.hu


Megközelítés
A Széll Kálmán (volt Moszkva) térről induló 21 és 21A, vagy a Boráros térről induló 212-es busszal a Költő u-i megállóig. A buszról leszállva balra, egyenesen felfelé kell tartani, majd az iskola előtti zebrán átkelve jobbra, egyenesen az élelmiszer bolt mellett kb. 200 m-t kell sétálni. A Jókai kert kovácsoltvas kapuján autóval úgy lehet be- és kijutni, ha a menetirány szerinti bal oldalon lévő jelzőoszlopon a csengő megnyomásával bejelentkezünk; gyalogosan a kiskaput használhatjuk, ami munkaidőben folyamatosan nyitva van. A bolt a bekötő út végén, az egyszintes faépületben található.

Az üzletben bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség!
A jelenlegi akció más kedvezményekkel nem vonható össze!Köszönjük, hogy egy százalék felajánlásával az MME madárvédelmi munkáját támogatta!


Kapcsolódó hírek

A drámai hírekre örökké éhes közönség soraiban futótűzként terjedt egy videó, amin úgy tűnik, hogy egy felnőtt flamingó éppen egy másikat „skalpol” és a lecsurgó vérből táplálják a fiókájukat.

A „Kezdő madarász” képzés után itt a várva várt „Madárbarát kert” képzés. Az érdeklődők a 2 nap alatt megtanulhatják milyen eszközökkel, módszerekkel segíthetik a madarakat. Ne tartson vissza senkit, hogy nincs esetleg kertje, hiszen egy ablakpárkány is lehet madárbarát. A képzés második napján az alkotókészség kerül előtérbe, hiszen odúkat és etetőket készítünk, amit a...

Fotó: Dr. Gálhidy László

A zöld civil szervezetek együttműködésével alakult Normafa Természetesen Koalíció aggódva követi nyomon a főváros legkedveltebb kirándulóhelyére tervezett újabb turistalátványosság terveit.