Kézbábok érkeztek az MME boltjába

Fekete rigó, gólya és béka kézbábok érkeztek az MME boltjába. A kézzel készült, 25-30 cm hosszú bábok a játék mellett hasznos kellékei a környezeti nevelésnek is. A magyar gyártó termékei a TÜV-SÜD KERMI által bevizsgált anyagok felhasználásával és engedélyezett technológiával készülnek.

kézbábok (fotó: Szász Péter)


A bábok megvásárolhatók személyesen az MME boltjában kedden és szerdán 10-16 óráig vagy megrendelhetők a következő oldalakon:

Feketerigó >>

Gólya >>

Béka >>

kézbábok (fotó: Szász Péter)
A bábok (fotó: Szász Péter)Köszönjük, hogy egy százalék felajánlásával az MME madárvédelmi munkáját támogatta!Kapcsolódó hírek

A drámai hírekre örökké éhes közönség soraiban futótűzként terjedt egy videó, amin úgy tűnik, hogy egy felnőtt flamingó éppen egy másikat „skalpol” és a lecsurgó vérből táplálják a fiókájukat.

A „Kezdő madarász” képzés után itt a várva várt „Madárbarát kert” képzés. Az érdeklődők a 2 nap alatt megtanulhatják milyen eszközökkel, módszerekkel segíthetik a madarakat. Ne tartson vissza senkit, hogy nincs esetleg kertje, hiszen egy ablakpárkány is lehet madárbarát. A képzés második napján az alkotókészség kerül előtérbe, hiszen odúkat és etetőket készítünk, amit a...

Fotó: Dr. Gálhidy László

A zöld civil szervezetek együttműködésével alakult Normafa Természetesen Koalíció aggódva követi nyomon a főváros legkedveltebb kirándulóhelyére tervezett újabb turistalátványosság terveit.