Környezeti nevelőt keresünk

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) madarász ovi programjához környezeti nevelőt keres, megbízási jogviszonyban, vagy vállalkozói szerződéssel, teljesítményarányos bérezéssel.

A foglalkozások nagy része Budapesten valósul meg hétköznapokon, a délelőtti órákban. Az MME biztosítja az óvodás csoportokat, szemléltető eszközöket és a kidolgozott foglalkozásokat, módszertant.

Elvárások:

  • pedagógus vagy természettudományi végzettség (vagy megkezdett tanulmány)
  • madár- és természetismeret
  • nagyfokú mobilitás
  • gyermekszerető, kedves, rugalmas hozzáállás

Várható munkába állás: október.

Jelentkezés, szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel az allas@mme.hu email címen, október 4-ig.

Kapcsolódó hírek

Madármegfigyelés (Fotó: Orbán Zoltán)

A hagyományosan október első hétvégéjére meghirdetett nemzetközi programon idén 35 BirdLife-partner ország madártani szervezete, köztük hazánk képviselője, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) vett részt.

Az MME Csongrád Megyei Helyi Csoportja online országos madártani versenyt hirdet általános és középiskolások részére. A Beretzk Péter emlékére elnevezett verseny 2019. szeptemberétől 2020. márciusig zajló madárismereti vetélkedő. A versenyen résztvevő diákoknak Magyarország élővilágával kapcsolatos, elsősorban a hazai madárfaunát érintő kérdéseket kell megválaszolniuk.

Európai Madármegfigyelő Napok (Fotó: Orbán Zoltán)

Az Európai Madármegfigyelő Napok (EMN) programot a madártani szervezetek világszövetsége, a BirdLife International indította útjára 1993-ban. Az idei rendezvényre október 5-6-én kerül sor. A programhelyszínekért görgessen lejjebb! A Helyszínek folyamatosan bővülnek! Frissítve: 2019.10.03. 12:00