Madarak és Fák Napja a Szendehely melletti Gyadai-réten

Az MME Börzsönyi Helyi Csoportja kirándulást szervez a Katalinpusztához közeli Gyadai-rét Tanösvényhez. A túra célja egy énekesmadár-odútelep megtekintése lesz.Találkozó: 2011. május 7-én (szombaton) 10 órától, a Gyadai-rét Tanösvény bejáratánál, Szendehely-Katalinpuszta felől.

A programon óvodai és iskolai csoportok is részt vehetnek előzetes bejelentkezés alapján. A kirándulás igénytől függően 3 km könnyű vagy 6 km közepesen nehéz túra.

Érdeklődés és jelentkezés Nagy Csabánál >>

Személyi jövedelemadó 1% felajánlásával nélkülözhetetlen
segítséget nyújthat madárvédelmi munkánkhoz!

A rendelkezéshez szükséges adószámot és
tájékoztatást is tartalmazó nyilatkozatot

letöltheti
itt >>

Köszönjük!


Kapcsolódó hírek

Az Oculudentavis valószínűleg apró rovarokkal táplálkozott (illusztráció: Han Zhixin)

Egy kínai, amerikai és kanadai kutatókból álló kutatócsoport azt állítja, hogy megtalálta a világ eddigi legkisebb méretű dinoszauruszát. A csapat egyik tagja az őslényt a legfurcsább leletként írta le, amivel valaha találkozott.

Csatlakozz te is a Föld Órájához! Ahogy minden évben, úgy idén is lesz Föld Órája! A világ legnagyobb önkéntes akciója keretében most arra kérünk mindenkit, hogy március 28-ától egy – vagy akár több – vállalással álljon ki a természet és a fenntarthatóság mellett.

Kedves szülők, tisztelt pedagógusok, a mostani nehéz helyzetben szeretnénk a figyelmükbe ajánlani az elmúlt évek fejlesztéseit, amit a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület hozott létre. A fejlesztések segíthetik a pedagógusok tanórákra való felkészülését vagy az órák, szakkörök élményszerűbbé tételével a tanulók motiválását.