Megjelent az MME 2012-es asztali naptára

2011. október 14.

Immáron hagyománynak tekinthető, hogy az óév vége felé Nehézy László természetfotós művészi igényű képeivel elkészül az MME díszes asztali naptára. A 2012-es kiadás 12 újabb fajt mutat be, köztük januárban a jövő év madarául választott egerészölyvet. A naptár mostantól megrendelhető vagy nyitvatartási napokon megvásárolható az egyesület boltjában.

Nehézy László 2012. évi MME-s asztali naptára (Fotó: Nehézy László).


A bolt címe: Budapest XII. kerület, Költő u. 21 (Jókai kert).
Postacím: 1536 Budapest, Pf. 283
GPS-koordináták: 47º29'51.80"É - 18º59'36.21"K
E-mail: mmebolt@mme.hu
Mobil: 20/969-7778
Tel:  1/275-6247 / 122
Fax: 1/391-7794

Nyitva tartás: Kedd-Szerda 10-16 h

Nehézy László 2012. évi MME-s asztali naptára (Fotó: Nehézy László).
A naptár már megvásárolható az MME boltjában itt >>


A Központi iroda és bolt megközelítése
A Széll Kálmán (volt Moszkva) térről induló 21 és 21A, vagy a Boráros térről induló 212-es busszal a Költő u-i megállóig. A buszról leszállva balra, egyenesen felfelé kell tartani, majd az iskola előtti zebrán átkelve jobbra, egyenesen az élelmiszer bolt mellett kb. 200 m-t kell sétálni. A Jókai kert kovácsoltvas kapuján autóval úgy lehet be- és kijutni, ha a menetirány szerinti bal oldalon lévő jelzőoszlopon a csengő megnyomásával bejelentkezünk; gyalogosan a kiskaput használhatjuk, ami munkaidőben folyamatosan nyitva van. Az MME központi iroda és a Természetbarátok Boltja a bekötő út végén, a vadszőlővel befuttatott egyszintes tégla- és faépületben található (lásd fotók).Köszönjük, hogy egy százalék felajánlásával az MME madárvédelmi munkáját támogatta!
Kapcsolódó hírek

A drámai hírekre örökké éhes közönség soraiban futótűzként terjedt egy videó, amin úgy tűnik, hogy egy felnőtt flamingó éppen egy másikat „skalpol” és a lecsurgó vérből táplálják a fiókájukat.

A „Kezdő madarász” képzés után itt a várva várt „Madárbarát kert” képzés. Az érdeklődők a 2 nap alatt megtanulhatják milyen eszközökkel, módszerekkel segíthetik a madarakat. Ne tartson vissza senkit, hogy nincs esetleg kertje, hiszen egy ablakpárkány is lehet madárbarát. A képzés második napján az alkotókészség kerül előtérbe, hiszen odúkat és etetőket készítünk, amit a...

Fotó: Dr. Gálhidy László

A zöld civil szervezetek együttműködésével alakult Normafa Természetesen Koalíció aggódva követi nyomon a főváros legkedveltebb kirándulóhelyére tervezett újabb turistalátványosság terveit.