Muray Róbert (1931–2009) kiállítása

Kiállítás nyílik 2011. május 7-én Muray Róbert, (1931–2009) festő- és grafikusművész természetvédelemmel és ismeretterjesztéssel kapcsolatos munkáiból.

Muray Róbert (fotó: csepel.info)


A június 5-ig látható kiállítást Duska József, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság  igazgatója nyitja meg  2011. május 7-én 11 órakor az Ősfenyő Belépő Látogatóközpontban (Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület).

További részletek itt >>


Személyi jövedelemadó 1% felajánlásával nélkülözhetetlen
segítséget nyújthat madárvédelmi munkánkhoz!

A rendelkezéshez szükséges adószámot és
tájékoztatást is tartalmazó nyilatkozatot

letöltheti
itt >>

Köszönjük!


A fenti kis képen Muray Róbert látható
(forrás: csepel.info)

Kapcsolódó hírek

Az Oculudentavis valószínűleg apró rovarokkal táplálkozott (illusztráció: Han Zhixin)

Egy kínai, amerikai és kanadai kutatókból álló kutatócsoport azt állítja, hogy megtalálta a világ eddigi legkisebb méretű dinoszauruszát. A csapat egyik tagja az őslényt a legfurcsább leletként írta le, amivel valaha találkozott.

Csatlakozz te is a Föld Órájához! Ahogy minden évben, úgy idén is lesz Föld Órája! A világ legnagyobb önkéntes akciója keretében most arra kérünk mindenkit, hogy március 28-ától egy – vagy akár több – vállalással álljon ki a természet és a fenntarthatóság mellett.

Kedves szülők, tisztelt pedagógusok, a mostani nehéz helyzetben szeretnénk a figyelmükbe ajánlani az elmúlt évek fejlesztéseit, amit a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület hozott létre. A fejlesztések segíthetik a pedagógusok tanórákra való felkészülését vagy az órák, szakkörök élményszerűbbé tételével a tanulók motiválását.