Újra kaphatók a népszerű madárdalos CD-k az MME boltjában

Ismét kaphatók a legfontosabb hazai madárfajok énekét felvonultató CD-k az MME boltjában.  Az éjszaka hangjai, a Madárdalok a kertben és a ház körül, valamint a Madárdalok Magyarországról sorozat változatlan áron, 990 forintért érhetők el.

MME logó

A CD-k megvásárolhatók az MME Jókai kertben található központjában (Budapest XII. kerület, Költő u. 21) és megrendelhetők online is.

CD-k

.


Köszönjük, hogy egy százalék felajánlásával az MME madárvédelmi munkáját támogatta!


Kapcsolódó hírek

A drámai hírekre örökké éhes közönség soraiban futótűzként terjedt egy videó, amin úgy tűnik, hogy egy felnőtt flamingó éppen egy másikat „skalpol” és a lecsurgó vérből táplálják a fiókájukat.

A „Kezdő madarász” képzés után itt a várva várt „Madárbarát kert” képzés. Az érdeklődők a 2 nap alatt megtanulhatják milyen eszközökkel, módszerekkel segíthetik a madarakat. Ne tartson vissza senkit, hogy nincs esetleg kertje, hiszen egy ablakpárkány is lehet madárbarát. A képzés második napján az alkotókészség kerül előtérbe, hiszen odúkat és etetőket készítünk, amit a...

Fotó: Dr. Gálhidy László

A zöld civil szervezetek együttműködésével alakult Normafa Természetesen Koalíció aggódva követi nyomon a főváros legkedveltebb kirándulóhelyére tervezett újabb turistalátványosság terveit.