VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

Vásárlási információk

Megrendelés menete, fizetési lehetőségek, kedvezmények:

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) termékeit 3 módon rendelheti, majd vásárolhatja meg:

1)      Megrendelés telefonon: Kérjük hívja fel bolti munkatársunkat a 06-20/969-7778-as számon diktálja be pontosan a termék nevét, típusát, illetve, hogy a terméket személyesen, irodánkban, vagy postai futárunkon keresztül, utánvétesen szeretné átvenni.

 

2)      Megrendelés és vásárlás személyesen, irodánkban: Miután befáradt irodánkba, lehetősége van a bolti készlet megtekintésére, megrendelésre és helyszíni vásárlására is a nyitvatartási időben ( Kedd- Szerda: 10-től 16 óráig ). Felhívjuk figyelmét, hogy személyes vásárlás esetén csak készpénzzel tud fizetni nálunk!

Személyes megrendelés esetén lehetősége van arra, hogy eldöntse, személyesen jön-e vissza a megrendelt termékéért, vagy futárunkon keresztül, utánvétesen szeretné azt átvenni.

3)      Megrendelés interneten: FONTOS információ! Megrendelését, regisztráció nélkül is leadhatja!


1. lépés: Miután megtalálta a keresett terméket oldalunkon, kattintson a termék alatt található Kosárba! gombra. Amennyiben, más termékre nincs szüksége, úgy kattintson a Kosár tartalma gombra, ellenkező esetben a Tovább gomb megnyomásával folytathatja a vásárlást.


2. lépés:  Miután megjelenik a Kosár tartalma és ellenőrizte a megrendelt termékek listáját, utána a Kassza gomb megnyomásával lehet a fizetéshez eljutni. (Ennél az ablaknál lehet a megrendelt termékeket törölni, illetve a mennyiségüket módosítani!)


3. lépés: Amennyiben regisztrált vásárló nálunk, úgy kérjük jelentkezzen be rendszerünkbe az automatikus adatkezelés végett. Amennyiben nem regisztrált vásárlónk kérjük töltse ki a megrendeléséhez szükséges információkat, majd kattintson a Regisztráció küldése gombra. (Fontos információ! Ha nem kíván regisztrált vásárló lenni, úgy kérjük „Fiók regisztrálása?” elnevezésű soron, az ott lévő pipát kivenni szíveskedjék!)


4. lépés: Ez után megjelenik az ön által megrendelt termék, valamint az ön által kért, vagy regisztrált szállítási cím! (Itt szintén lehetőség van a megrendelés véglegesítés előtt a termék, illetve a szállítási cím megváltoztatására!) Amennyiben mindent rendben talált, kérjük nyomja meg a Következő gombot.


5. lépés: Ez után kerül sor a szállítási mód kiválasztására! (Jelenleg csak postai utánvétellel tudjuk biztosítani az interneten megrendelt termékek kiszállítását!) Amennyiben mindent rendben talált, kérjük nyomja meg a Következő gombot.

6. lépés: A fizetés módját lehet ezek után kiválasztani! Ez történhet utánvétellel, illetve bankkártya segítségével. (Bankkártyás vásárlás esetén 10% kedvezményt adunk a végösszegből! Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!) A bankkártyás vásárlás az OTP Bank által nyújtott szolgáltatás segítségével lehetséges. Teljesen biztonságosan, 128 bites titkosítással védetten küldheti el bankkártya adatait a bankba. A megadott bankkártya adatokhoz webboltunk semmilyen formában nem férhet hozzá. (Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott.)

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az interneten történő fizetésnél a tranzakció jogosságát ellenőrzi a bank, ezért néhány nappal hosszabb szállítási határidővel kell számolni, mint más fizetési módok esetében. Ez az ellenőrzés a bankkártya-tulajdonosok érdekében történik. Megértésüket köszönjük!

7. lépés: Eljutottunk a megrendelés véglegesítéséhez! Itt lehet ellenőrizni az előző lépésekben megadott információk helyességét. A Megrendelés megerősítése gomb megnyomásával véglegesítésre kerül megrendelése!

Az MME tagságból eredő kedvezményt (10%) folyamatosan ellenőriznünk kell, ezért kérjük, hogy a 7.lépés folyamán, ha még nem adta meg korábban a tagsági számát (pl, regisztráláskor), akkor az ott található megjegyzés rovatba írja be!

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Szállítás

A webbolton keresztül feladott megrendeléseket az ország egész területén a GLS futárszolgálat segítségével szállítjuk ki a megadott szállítási címre. A szállítást a készlettől függően 1-2 hét alatt tudjuk teljesíteni!

A küldemények szállítási és csomagolási díjai a következők 2013.01.01-től:

Súly

Szállítási díj (Bruttó)

0,1 -5 kg

1.500 Ft

5,1 - 10 kg

1.770 Ft

10,1 – 20 kg

2.150 Ft

20,1 – 30 kg

2.400 Ft

 

Amennyiben a megrendelt termékek súlya meghaladja a 30 kg-ot, akkor többszörös szállítási és csomagolási költséget számítunk fel!

A nettó 30.000 Ft feletti rendelés esetén szállítási és csomagolási költséget nem számítunk fel.

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. (II.5.) Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával, azaz a szerződéstől (megrendeléstől) az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

Az elállási jog írásbeli jelzés, illetve telefonon történő egyeztetés után kerülhet érvényesítésre. (Elérhetőségeinket megtalálhatja a kapcsolat menüpont alatt.)

Csak eredeti, bontatlan csomagolású terméket áll módunkban visszavenni!

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Garanciális feltételek

Számlával igazoltan lehet érvényesíteni az egyes termékekre vonatkozó garanciát. A garancia érvényesítése végett kérjük vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a bolt elérhetőségein keresztül. A 12 hónap, vagy annál hosszabb idejű garancia csak műszaki termékekre vonatkozik (pl: távcső, spektív, állvány, stb…) a gyártó, illetve forgalmazó garanciája alapján. ezek az információk az egyes műszaki termékek adatlapján találhatóak meg.

Az egyéb termékekre az elállási jog alapján meghatározható 8 napos visszafizetési garanciát tudjuk vállalni.

Adatkezelés:

1. Az önt azonosító adatainak (név, cím, telefonszám, egyéb adatok) kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Beleegyezése nélkül semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki önről harmadik félnek (kivéve igazságszolgáltatás és természetesen a futárszolgálat részére, akik a fuvarozási szerződésnek megfelelően az adatokat az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezelik.)

2. Jelszavát titkosan kezeljük és tároljuk, cégünk egyetlen munkatársa sem láthatja - csakis Ön kérhet a rendszertől új jelszót! Cégünk munkatársai soha, semmilyen körülmények között nem fogják kérni az ön jelszavát!

Kapcsolódó jogszabályok, rendeletek megtekintése itt.
Internetes vásárlással kapcsolatos tanácsok itt.